vrijdag 14 februari 2014

'Wat trek ik aan vandaag!'

Eerst een broek, dan een t-shirt of toch maar eerst een onderbroek?! Jules had zelf zijn kleren aangetrokken maar hij kon toch nog wat hulp gebruiken van ons! ;)
Wij mochten ook eens Jules zijn kleren aantrekken maar die waren toch wat te klein voor ons! Juf haar trui was dan weer te groot en Marieke haar trui was dan weer goed voor Marieke maar te klein voor Leni...Ik bracht een heleboel kleren en schoenen mee naar de klas. Wat was het leuk om die hakken aan te doen! Niet gemakkelijk hoor om die knopen open te doen!

 In een zandbak spelen is toch veel leuker met hakken aan! :)


Niet zo gemakkelijk hoor!

'Dikketruiendag'! Wat is dat? Dikketruiendag is een symbolische actie om het Kyotoverdrag in de verf te zetten. Op school zijn het vooral eenvoudige maatregelen zoals lichten doven bij het verlaten van een klaslokaal, verwarming wat lager zetten,... 

Dikketruiendag viel dit jaar op 14 februari, de dag van de liefde maar aangezien we dan een dagje vrij hadden, verplaatsten we het naar de woensdag. Toen ik s'morgens op school aankwam zag ik al heel wat rood! De verwarming was een aantal graden minder gezet maar gelukkig konden we ons verwarmen met een lekker kopje chocolademelk!


We maakten een hart met alle kinderen van de kleuterschool!

Elk om de beurt mocht er iemand naar buiten. De andere kinderen moesten raden wat er was veranderd! Het was snel duidelijk dat mijn peuters op details letten! Alles hadden ze gezien! :)


Nijntje was heel erg verdrietig! Haar knuffel was verdwenen! Samen zochten we haar beertje! (liedje: 'De beer van Nijntje') Zoeken zoeken zoeken naar de beer!
Bewegingslied: 'Steek je vinger in de lucht'

Ook deze week hadden we een jarige :) Michael is 3 jaar geworden! Heel erg bedankt voor de cake en de plopkoeken!

Vanaf maandag werken we 2 weken rond het thema Carnaval!